Gucci x adidas släpper ännu en kollektion

Fortsätter med Gazelle-modellen som det experimenterades på under 2022, lägger även till versioner av sportiga ZX8000

Efter att den uppmärksammade collaben mellan streetwear respektive lyx-märkena släpptes under hösten 2022 är det nu dags igen. Denna gång fortsätter man spinna vidare på den retro-doftande kollektion som dök upp i höstas, fast med ytterligare bredd in i 80 och 90-tal.

Via House of Heat, som gjord sig kända som en trovärdig källa för leaks, har nu lookbook-bilderna från adidas x Guccis SS23-säsong läckts ut. I galleriet ovan kan du se samtliga tillgängliga bilder på skor och tofflor, som främst består av tolkningar av den tidigare nämnda Gazelle-modellen, samt några nya versioner av adidas ZX8000.

Det har även släppts bilder på en mängd klädesplagg och accessoarer. Allt från tracksuits, vindjackor och sweatshirts till väskor och kepsar förväntas finnas med i den kommande kollektionen. På många av plaggen använder sig märkena sig av en sorts fusion av sina ikoniska loggor och (bådas på olika vis) streckade mönster, en intressant design som känns uppfriskande i en collab-värld där många kastar in handduken genom exempelvis väldigt basic byten av loggor. Du kan kika in några av våra favoriter i galleriet nedan.

Ingen reklam eller officiellt releasedatum har kommit ut från varumärkena ännu, så se till att hålla koll på dopest.se för senaste nytt framöver!