Haval svävar mellan helvete & paradis på singeln "HELL"

"Om paradis är på jorden - då jag lever i hell"

Haval fortsätter att bevisa att han är en av den svenska hiphop-scenens hetaste namn just nu – och nya singeln ”HELL” är inget undantag. På singeln, som är producerad av Manny Flaco och Gabriel Torres, dras han mellan två livsöden: helvete och paradis.

I låttexten är Haval både öppen och ärlig när han berättar om hur det onda och goda drar i honom. ”HELL” används som metafor för verkligheten och kriminaliteten i Havals uppväxt, medan han ständigt söker lyckan i ”paradiset” – två världar som tycks smälta samman till en. ”Om paradis är på jorden, mh, då jag lever i hеll”.

Tidigare i år har Haval haft stor framgång med singlar som ”VICE”, ”KONTROLLZON” och ”Kandahar”, samt släppt debutplattan INLOGGAD. En tillhörande musikvideo till nya singeln ”HELL” kommer att släppas inom snar framtid, producerad av Dopest. Under tiden hittar du Havals nya singel ”HELL” nedan.

”Mamma jag har gun och mikrofon, trots allt vi gick igenom, blev en man utav din son/ De häkta mig för mord, sen de dömde mig för rån/ Om rappare bara visste vart Haval kommer ifrån.”