Haval hintar album med kommande singel

Följer upp ’INLOGGAD’ från 2020

Under veckan har Haval hintat att han har en ny singel på väg. En kort snippet och visual dök upp på rapparens Instagram i måndags där vi hör ett upptempo beat samt raden: "I livet aldrig vart där jag vill va". Idag kom ännu en hint där vi får höra en längre del av låten med caption: "TRACK 4. UTE SNART".

I den nya, längre snippet som dök upp idag hör vi raderna:

”I livet aldrig vart där jag vill va, yeah / Jag krigar och jag gör det varje dag, yeah/ Jag kämpar för mitt barn ska få det bästa / Allting som jag saknat hon ska ha / När jag går ut, min wifey är hemma och min guzz är vid min kuk / Dom säger sättet jag löser problem, jag är sjuk" 

Vi har ännu ingen låttitel, men att singeln beskrivs som "TRACK 4." tyder på att det är ett av flera släpp från ett längre projekt. Det verkar som att Haval har ett album på G. Senast vi hörde från honom var med singeln "ÅSKAN" som släpptes inifrån häktet.

När först singeln, och sedan albumet kommer - återstår att se. Men det skulle i så fall bli en uppföljare till Haval's hyllade projekt INLOGGAD från 2020.

Missa inte heller vår intervju Vem Är: Haval som du kan se här.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av HAVAL (@havalofficiell)