Haval tittar tillbaka på "MINNEN"

Nästa spår från rapparens kommande album presenteras med storslagna visuals – hör låten och se klippen här

Haval är tillbaka och det är inte bara med nya singlar, utan ett helt album som kommer att dyka upp senare under året. Det avslöjade han via sin Instagram i samband med releasen av singeln ”MINNEN”, som gjorts sällskap av mäktiga klipp där Haval syns i storslagna miljöer utomlands.

Detta blir hans andra släpp för året efter ”FALLER”, som droppade i mitten av februari. Det är oklart om även det spåret kommer att vara en del av albumet, men vad som är klart är att Haval har vänt sig inåt i sound med två mörka och introspektiva texter. På ”MINNEN” tittar Haval tillbaka på sin tuffa uppväxt och lovar sitt barn att de aldrig ska behöva gå igenom samma resa.

”Du får aldrig stressa om pengarna, som jag och föräldrarna gjorde”

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av HAVAL 🃏 (@havalofficiell)

Låten är producerad av IDO & BumbleProd som matchar Havals signatur: Känslosam crooning dränkt i autotune blandat med mörka rader och lägre toner.

Singeln släpptes även en musikvideo, som visar fullversionen av de klipp Haval visade upp på Instagram innan release. I videon ser vi Haval själv bland storslagna miljöer vid havet, blandat med miljöbilder som illustrerar landskapet omkring honom.

Lyssna på ”MINNEN” och mer ny musik i DOPEST Playlist!