Haval är tillbaka med "FALLER"

Efter en period av teasers via Instagram kommer nu första singeln sedan oktober – blandar sorgsna melodier med höga tempon

2023 var ett år av många olika sounds för Haval, som visade upp sitt breda register genom en rad olika singlar. ”LOJALITET” visade upp hans känsla för tårdrypande trap-ballader á la PNL, medans senaste ”ZOMBIE” med Yasin tog upp takten till högre platser.

Nu börjar han 2024 med en kombination av de två på nya singeln ”FALLER”, en fusion av olika stilar både i produktionen från IDO såväl som Havals flows. Melankoliska melodier klär texter som både tilltalar ett kärleksintresse samt går in i interna tankar av ångest och paranoia, då Haval reflekterar över ett liv i våldsamma miljöer.

”Riskerar bast, riskerar år, jag känner ba vad är det med mig?
Jag känner mig fast, jag känner mig låg, jag längtar ba efter att se dig”

Låten följer en rad teasers som Haval publicerat på sin Instagram, där han ses hänga utomlands, spela ny musik i bilar och i ett inlägg, även nämna ”INLOGGAD”. Om det är en nickning till en eventuell INLOGGAD III återstår att se, men vad som är klart är att Haval är tillbaka i full effekt.

Lyssna på ”FALLER” och mer ny musik i DOPEST Playlist!