• Foto: HUGO
  • Foto: HUGO
  • Foto: HUGO

HUGO släpper kollektion med TikTok-stjärnan Bella Poarch

Artisten bakom mest visade TikTok någonsin tar sin kreativitet till HUGOs senaste kollektion, inspireras av rebellism

Med taglinen #HUGOYourWay avslöjade HUGO sin AW23-kollektion tidigare under sensommaren. Kampanj riktade ljuset mot virala musiker, som tagit sig upp genom massan på plattformar som TikTok.

Nu kommer den första kollektionen med en av dessa virala stjärnor och det är Bella Poarch, artisten som gått viral med sin låt "Build A B*tch" och även ligger bakom den mest visade TikToken någonsin. Tillsammans har de tagit fram en kollektion som står för hela den normbrytande och rebelliska energi #HUGOYourWay-kampanjen försöker inkapsla. Bellas fallenhet för stilar som inspireras av grunge, punk & moderna "Gen Z"-trender är även centrala i de svarta, gråa & silvriga plaggen.

I galleriet ser du några av de plagg som finns med i kollektionen, alla med en distinkt genomgående stil. Ett par gråa cargo-jeans & en cropped jeansjacka har båda en acid wash-look som gör de till framstående plagg både tillsammans som ett set och på egen hand. Det finns även en oversized hoodie & en cropped t-shirt som refererar till Bellas hit "Build A B*tch" med sitt motiv, samt kedjeprydda skor & handväskor.

HUGO x Bella Poarch lanseras under tisdagen den 20:e september via HUGOs hemsida och i butiker världen över. Du kan redan nu registrera dig till förtur för lanseringen direkt på hemsidan.