Ibbe aktuell med "Ohlala" + musikvideo

Fortsätter visa en mörkare och personligare sida

Rågsved-artisten Ibbe inledde året med singeln ”ALLT”. På låten visade han ett djupare och mörkare sound än tidigare, då han främst varit känd för sin dansanta musik. När han idag släpper ”Ohlala”, fortsätter han i samma spår. Även om låttexten i sig snarare inte är särskilt mörk och har inslag av romantik – är vibbarna melankoliska. Han hörs sjunga och rappa melodiskt över ett beat producerat av Picasso on the Beat. ”Ohlala” släpps via det egna skivbolaget Adjaib Records.

Ibbe gjorde debut redan 2015 med låten ”Du & Jag”, sedan dess har han släppt ett flertal singlar och 2018 kom debut-EP:n CH.1. Han känns ofta igen för populära låtar som ”ALLT”, ”PLI” ft. Jireel och Lamix samt ”Adjaib”. Med de två singlar som Ibbe hittills släppt i år bevisar han sin mångsidighet som artist. De senaste spåren har visat en mörkare och personligare sida av hans artisteri. Om det innebär en ny riktning i hans sound, eller om vi kommer få ta del av fler dansanta låtar i framtiden återstår att se.

Klockan 12:00 idag släpps den tillhörande musikvideon, regisserad av Pontus ”ArtByEsse” Carmback. Håll utkik på hemsidan under dagen.

Lyssna på ”Ohlala” nedan.