Hör ICEKIID, K27 & Elias Abbas på Reyes-producerade "Showdown"

Ett hett nordiskt samarbete

I dag släpper den svenska producenten Reyes sin senaste singel “Showdown” – och showdown är precis vad det blir när han förenar några av de största namnen på Nordens hiphopscen. Spåret gästas nämligen av Danmarks högaktuella hitmaker ICEKIID, samt de unga svenska talangerna K27 och Elias Abbas. “Showdown” är en energifylld och catchig singel med inslag av R&B-melodier. Artisterna visar prov på ett mångfacetterat sound när de briljerar med skinande vocals och vass lyrik. 

Producenten Reyes är välkänd för att skapa hitlåtar på den svenska rapscenen, och står bland annat bakom produktionen på K27s hyllade “Kom Hit” från 2019. Han har även samarbetat med väletablerade artister som Einár, 1.Cuz och Asme. I dag jobbar han för första gången med danska ICEKIID som nyligen släppte sommarbangern “ErruDumEllaHvad”, vilken placerade sig #1 på Spotifys singellista “Denmark Top 50”.  

“Showdown” ft. ICEKIID, K27 och Elias Abbas släpps den 25 oktober, via skivbolaget Genius Music Group (GMG) / Sony Music Entertainment. 

Lyssna på ”Showdown” nedan!