• Foto: Susanna Tajik

K27 återvänder med nytt sound i senaste singeln ”Kom Hit”

K27 är tillbaka efter sin paus med nytt sound

När storasystern Cherrie idag släpper sin sommarlåt "MAMI", så vill inte lillebrorsan K27 vara sämre. Idag är han tillbaka från sin paus med nya singeln "Kom Hit".

K27 slog igenom 2018 med hitsinglar som "Robbery” (med Dree Low). Därefter kom uppföljaren “Dom vet de vi” producerad av Ell Reyes. Senare bestämde K27 att radera låten från alla sina plattformar eftersom han inte kunde stå bakom dess budskap som han ansåg glorifierade en persona som han inte står bakom idag.

"Jag vill bara visa min konst, från min sida. Jag vet att vissa människor kanske inte lyssnar på mig som förut och det är upp till dem helt enkelt.", sade K27 gällande detta.

I år meddelande K27 i sina sociala medier att han kommer ta ett längre uppehåll och pausa musiken dock har det inte varit helt tyst från K27. Under årets lopp har han bland annat hunnit med att gästa Einárs succésingel "Fusk" och Jireels "Alla Mina" som båda idag är platinacertifierade, samt Aden x Asmes debutalbum 12 till 12.  

I dagens släpp ”Kom Hit” bjuds vi på ett nytt sound från K27 - mer anpassat för varmare breddgrader och sena sommarkvällar. Låten är producerad av Ell Reyes och melodin består av en tropisk dancehall-produktion medans texten speglar en lika somrig stämning. En musikvideo till låten har teasats och lär släppas inom kort.

Tills dess kan ni lyssna på låten nedan!