Ille Freeway släpper nya singeln ”Miss Khadija”

Tenstarapparen Ille Freeway ber om ursäkt i nya låten ”Miss Khadija”

Efter att nyligen ha gästat Max León i låten "Cholo" så är Tenstarapparen Ille Freeway tillbaka med nytt, eget material. Ille Freeway tillbringade stora delar av sin uppväxt i London, karriären började för tre år sedan då han och vänner började freestyla i bilar. Det var när en av Illes nära vänner dog som han började skriva musik för att hylla honom

 “Musiken var alltid min väns stora dröm, inte min. Men jag gör det här som en hyllning till honom” säger Ille Freeway.

Idag släpper han nya låten "Miss Khadija". Den nya singeln från Ille Freeway beskrivs som en enda lång ursäkt.

"Jag skrev ‘Miss Khadija’ till en tjej som jag gjort mycket fel mot. Jag ville be om ursäkt till henne, så då kom låten till som ett resultat av det, Men låten handlar även om vår verklighet här ute i Tensta. Jag vill vara rösten åt oss i 163 och få vår sida av stan hörd på riktigt.” säger Ille Freeway.

Låten är producerad av Matte Caliste. Ille Freeway har allt annat än legat på latsidan i år där han bland annat gästade Imenellas remix "Moves Remix" samt släppt låtar som bland annat "Trapboy" och "Stunden". Med"Miss Khadija" som blir Ille Freeways sjunde släpp i år, har rapparen satt sig på kartan i år vilket talar för att 2019 blir ett år där vi definitivt kommer höra en del från Ille.