• Foto: 10K Projects / Internet Money

Internet Money tar in Roddy Ricch & Kodak Black på ”I Remember”

Kollektivet gör comeback med en låt om forna tider, tar hjälp av två artister som var med när samma våg startades

Internet Money och grundaren Taz Taylor har definierat ljudet av den moderna amerikanska hiphopen på ett sätt som få andra har. Under det senaste årtiondet har de haft en stark närvaro i den nya melodiska och melankoliska trap som växt fram genom artister som Juice WRLD, Lil Tecca och Trippie Redd. Tre namn som alla beblandat sig med Internet Money på ett eller annat sätt.

Nu rekryterar de två storspelare för att minnas tider av både gott och ont på "I Remember", årets första singel från kollektivet. Den nya låten gästas nämligen av Roddy Ricch och Kodak Black, två rappare som var i sin peak under mitten till det sena 10-talet tillsammans med Internet Money. Den sistnämnda ger en svävande hook om svåra lärdomar i en tuff uppväxt, medans Roddy Ricch bjuder på en mer lättsam minnesstund i sin vers.

"I Remember" lyser av det sound som Internet Money gjort sig kända för. Lager av porlande pianon mixas med atmosfäriska synthar och tunga 808:or. En lika lågmäld som triumfant anthem som passar lika bra för mosh pits som nattliga bilturer.

Lyssna på "I Remember" på Spotify!