Ivory släpper surprise-mixtape ”Ivo Kiyoshi”

Trap-pionjären överraskar med mixtape.

Ivory är känd som en av pionjärerna inom den svenska trap-scenen, något vi gått till djupet på i en tidigare intervju. När han inte gör musik på egen hand ingår han i duon OVÖ(Om Vi Överlever), tillsammans med Finess. Redan 2013 kom hans debutalbum Molnfällan. Många tycktes inte riktigt fatta grejen med “trap”. Inte ens kompisarna. I dag är det en populär och snabbt växande musikgenre inom hiphop-scene. Både i Sverige och på ett internationellt plan.

 

"Jag vill feed the streets med nya Ivory-låtar, så jag släpper åtta utvalda bangers för mina fans. Det här är åtta av många inspelade låtar. Med dom vill jag visa att jag är tillbaka, efter att inte ha släppt något sedan 2016 för att livet kom emellan. 'Ivo Kiyoshi’ är rap som låter väldigt 2018."

 

Ivory har tidigare avslöjat att han jobbar på det kommande albumet Nirvana. Därför kom det som en överraskning när hans mixtape Ivo Kiyoshi släpptes i dag. Projektet består av 8 låtar. Ivorys texter är avancerade och han tar oss in i en drömsk trap-dimma. Bland producenterna hittar vi bland andra Isak von Haartman, Mazouzbeats och cadycutthroat. 

IVO KIYOSHI - LÅTLISTA

  1. KANIN
  2. NINTENDO
  3. BATMAN
  4. 420
  5. FALAFEL
  6. DILEMMA
  7. ROCKY RUG
  8. KIBÖ