Ivory släpper "Paper Planez" - andra låten från kommande album

Värmer upp inför 'Rushen'

I dag släpper Västerortsrapparen Ivory andra singeln från sitt kommande album Rushen. den nya låten “Paper Planez” hörs hans mjuka röst över ett glittrande, drömskt beat. Det blir starka R’n’B- och cloud rap-vibbar på den NYEL- och Ruben East-producerade singeln. Kanske har det här årtiondet varit trap-genrens golden era. I Sverige ses Ivory, tillsammans med artister som Denz, Mwuana och Karim, som en av förgrundspersonerna på landets trap-scen. 

 

“Om tio år se mig i en villa/ Om du vill catcha mig skaffa kompass” 

 

Ivory inledde året med releasen av det efterlängtade albumet NIRVANA. Dessutom har han släppt singlarna “Sista Kortet” “Vinsten”, “Bat Shit” med Canto, samt “VEGAN BEEF” ft. Ahhdam vilket var den första låten som släpptes från det kommande albumet “Rushen”. Plattan förväntas släppas under 2020. Utöver solokarriären ingår Ivory i duon OVÖ (Om Vi Överlever”) tillsammans med Finess.

Debutalbumet Molnfällan från 2013 satte på många sätt standarden för det sound som hörts på Sveriges trap-scen under det här årtiondet. Ivory är en artist som lämnat ett betydelsefullt avtryck sedan ruta ett. Han lyckas ständigt hålla sig relevant och spännande. Vi ser fram emot albumet Rushen som förmodligen kommer utgöra ytterligare en milstolpe i rapparens karriär. 

Lyssna på “Paper Planez” nedan.