Ivory värmer upp inför album med singeln ”C’est La Vie”

I sommar kommer en smyckeskollektion och massa live-spelningar

Efter många samarbeten och collab-projekt som ETT GÄNG GÄTTER och SKORPIONERNA är Ivory redo för ett solosläpp. Idag kommer singeln "C'est La Vie". Det blir dessutom ett smakprov på hans kommande album som väntas släppas senare 2022. Han hintade faktiskt ny musik under festivalkryssningen "Dunderkryssningen" tidigare i år.

Ivorys kommande skiva väntas få namnet BABA IVO. I samband med detta kommer han även släppa tillhörande merch i form av en smyckeskollektion tillsammans med Mona Fällberg. Denna kommer i sommar. Under sommaren kommer han även genomföra spelningar på festivaler och klubbar - innan en album turné i höst/vinter.

Nya singeln "C'est La Vie" är en riktig trap-banger i sann Ivo-anda. På låten berättar han om bruten vänskap i falska relationer där hat och tvivel tagit plats - samtidigt som man velat rida på vågen.

”Jag har alltid trott på min egen kapacitet och ibland så har den självsäkerheten rört folk på fel sätt. Att någon du sett som en vän kan önska dig dåligt bakom ryggen men samtidigt smajla dig i fejjan,” säger Ivory

Under året väntas han släppa flera singlar. Tills dess (och albumet) kan du lyssna på ny singeln "C'est La Vie" nedan.