Jacco för med sig sommaren på ”Angela” – om en förlorad kärlek

Följer upp debutalbumet ’Allt Jag Har’

Knappt en månad har passerat sedan Jacco släppte sitt första soloalbum Allt Jag Har. Men det var obviously inte “allt han hade” (pun intended …) för redan i dag är han tillbaka med ett nytt släpp. Den här gången är det inget projekt, utan en riktigt somrig singel.

Nu får lyssnarna ta del av den nya låten "Angela". Låttiteln fick faktiskt Jacco's följare rösta fram själva. De valde då att döpa kvinnan på omslaget till just "Angela". 

Det här är en låt för alla som behöver en ny vibe i sommarvärmen. Vi hör dansvänliga takter från Masse Salazar, som även stod bakom produktionen på Jacco's debutalbum. Över det lägger Jacco romantiska verser, och låter dessutom sin sångröst skina. 

"Jag har ett fett tydligt minne av en tjej jag såg på tåget många år sen. Hon kollade på mig och jag på henne, det var sjuka vibes i luften men tog slut när vi inte hade samma hållplats. Känslan av att såna minnen lever kvar i en för alltid byggde refrängen: 'hur ska jag kunna bli nöjd, med något mindre än henne, nu när jag vet att hon finns'. Resten av låten är tankar om vad som skulle kunna hänt eller vad jag skulle sagt om jag faktiskt vågade öppna min mun och säga något. Vilket jag tror många kan relatera till så jag gjorde låten Angela! " berättar Jacco om låten.

Missa inte heller vår intervju med Jacco för Vans Old Skool som du kan läsa här

Lyssna in dig på kärlekslåten "Angela" i DOPEST Playlist nedan.