Se Jack Harlow spela mot Matt Damon i filmen 'The Instigators'

Rapparen fortsätter satsa på skådespelarkarriären genom en roll i en actionfilm på Apple TV+ – se den första trailern här

Jack Harlow, känd för hits som ”What’s Poppin” och ”Lovin On Me”, började satsa på skådespeleri förra året när han fick en roll i en ny version av kultfilmen White Men Can’t Jump. Filmen, Trailern delade åsikter då vissa var ivriga att se Harlow ta sig an utmaningen, medans andra oroade sig för att filmen inte skulle skulle leva upp till originalet från 1992.

Harlow har inte låtit sig avskräckas av de delade meningarna utan fortsätter nu att bygga på sitt skådespelar-cv. Hans nästa roll är i den kommande rånfilmen The Instigators, en produktion av Apple TV+ som nu har fått en officiell trailer.

I filmen spelar Harlow en tjuv som samarbetar med Matt Damons karaktär Rory och en före detta brottsling vid namn Cobby, som spelas av Casey Affleck. Handlingen följer deras försök att stjäla från en korrupt politiker, en kupp som snabbt spårar ur och leder dem in i ett trassligt nät av kaos, förföljda av korrupta poliser, byråkrater och brottsbosser.

The Instigators har premiär på Apple TV+ den 9:e augusti 2024, spana in trailern på Youtube ovan!