Foto: Pressbild

Jazlin gör efterlängtad comeback med ”MA TINSÄNI”

Efter närmare två års frånvaro är RnB-talangen tillbaka i rampljuset med skarpare melodier än någonsin

Efter nästan två år utanför gamet är nu Jazlin tillbaka med nya singeln "MA TINSÄNI". Den karismatiska RnB-artisten debuterade under 2020 och hade därefter flera uppmärksammade singlar och samarbeten, bland annat "SPICY" som hon gjorde för McDonald's tillsammans med Göteborgsrapparen B.Baby.

"MA TINSÄNI" betyder passande nog "glöm inte mig" på arabiska, vilket blir en bokstavlig påminnelse till musiksverige om att Jazlin är tillbaka. Hon har vässat på sina styrkor inom lugn och harmonisk RnB medans hon var borta, vilket vi får ta del av här genom en låt med känslostarka melodier och en text som blandar svenska och arabiska, något Jazlin aldrig gjort innan.

Det här är hennes första släpp sedan "K.A.B" med Euroo i januari 2022, en lång väntetid hon förklarade på sin Instagram inför släppet av den nya singeln.

"Kan börja med att säga att de varit några tuffa år o skulle ljuga om jag sa nått annat, jag har krigat med min egna spegelbild ett tag när jag egentligen bara behövde lära känna den", skrev Jazlin på sin Instagram.

Lyssna på "MA TINSÄNI" på Spotify!