JËLLY släpper sin version av singeln ”Vibes”

Låten har fått två versioner av de JÄRN-signade artisterna JELLY och O!

25-åriga JËLLY är en utav landets mest lovande artister just nu. I dag släppte hon sin tolkning av låten “Vibes” (ytterligare en version har gjorts av ingen mindre än O!). “Vibes” vibrerar av kärlek och är kort sagt: varm, drömsk R’n’B på skånska. På låten blandar hon både svenska och engelska.

"Vibes" släpps via Adam Tenstas nystartade skivbolag JÄRN och är producerad av Adam själv samt Tusabe. För additional vocals står Norea Sandberg. Låten framför även den, en direkt allusion till Drakes och PartyNextDoors ”Recognize” och man kan inte obemärkt undslippa att låten, likt Recognize, försöker förmedla en varm känsla av en passionerad atmosfär avskild alla distraktioner och brus runtomkring, fokusen bara på dig dig dig.

JËLLY började göra musik redan när hon var runt 17 år. 2017 släppte hon singeln “Mina” vilken följdes upp av debut-EP:n Allting/Ingenting. I somras släpptes “Dö Ung” med tillhörande musikvideo. 

I början av året var JËLLY på Dopest artikelserie över unga svenska artister att hålla koll på i år, och med senaste singeln gör hon det definitivt klart att man bör hålla ett öga på henne även nästa år.

Lyssna på JËLLYs “Vibes” nedan!