Jireel släpper ännu en sommarbanger med låten ”Främling”

Jireel fortsätter sprida sommarvibe denna gång tillsammans med Ibbe

Efter att ha tagit oss på en danstur till Kuba med den senaste singeln "Wikipedia" så är Jireel tillbaka med ännu en potentiell sommarbanger med låten "Främling". Låten gästas av ingen mindre än Rågsved-artisten Ibbe, som ser ut att vara tillbaka på riktigt efter att ha varit tyst ett tag, innan han för drygt tre månader sen släppte låten "PLI" som då gästades av Jireel och Lamix. Något som kort senare även följdes upp med låten "Salam Alekium".

När sommarvädret inte levererar så gör Jireel sitt bästa för att hålla uppe kääänslan. Något som bevisas med Rockbjörnen-nomineringen som årets manliga liveartist. Ännu en gång bjuds vi på dansvänligt dancehall-inspirerat sound där Ibbe och Jireel kompletterar varandra på ett sätt som kommer göra det svårt att inte vilja ta över dansgolvet. Namnet på låten syftar på den åtråvärd tjejen som spelar svår och behandlar en som en främling. I låten slänger Jireel även in en referens till den kända världshiten "Thotiana".

"Jag kan ge dig allt om du slutar spela viktig, varför spelar du för mig? Bjöd dig på en dans men du gjorde mig till en främling, varför leker du med mig?"

Låten är producerade av den nyligen NIVY-signade producenten Picasso on the Beat. Lyssna på Jireels och Ibbes andra sommarbanger "Främling" nedan.