Jireel återvänder från 'LUANDA' med singeln "IBIZA"

Linkar upp med producenten Dylano som även var inblandad i succésingeln "MANO" – laddar upp för höstens skandinaviska turné

 

Det har gått nästan prick två månader sedan vi fick ta del av Jireels senaste album LUANDA, men redan idag öppnar han nästa kapitel med singeln ”IBIZA”. Lagom till sommarens högväxel i juli bjuder han oss på en dansant och varm singel, producerad av Dylano som tidigare jobbat med Jireel på singlar som ”MANO” och ”AVION”.

Låten plockar upp vibbar som kan hittas i en semesterort som Ibiza med en avslappnad och bekymmerslös ton. Låtens text agerar som kärleksförklaring till en speciell tjej, ett tema Jireel dansant till förut, även på tidiga singlar som ”Man of the Year” och såklart ”Cataleya”.

I höst åker Jireel även ut på sin första Skandinavien-turné någonsin – med avslutning på hemmaplan genom en spelning på Annexet i Stockholm den 23:e november.

”De senaste åren har jag märkt att musiken sprider sig utanför Sveriges gränser och att det finns en hel del fans i våra grannländer”, säger Jireel. ”Jag kände att det var på tiden att möta publiken runtom i Skandinavien och göra spelningar i större format även där”, säger Jireel.

Turnédatum:
10/10 Köpenhamn, Pumpehuset
23/10 Helsingfors, Korjaamo
21/11 Oslo, Rockefeller
23/11 Stockholm, Annexet

Lyssna på ”IBIZA” och mer ny musik i DOPEST Playlist!