Kääänsla! Man Of The Year är tillbaka - Jireel släpper sin nya låt "ALLA MINA" där han gästas av Rinkeby-rapparen och genombrottet K27. Med över 50 miljoner streams på Spotify och priser som "Årets artist" och "Årets nykomling" bevisar Jireel gång på gång att han är en av Sveriges och Nordens hetaste artister. År 2018 bjöd han på sitt debutalbum 18 med hitsinglar såsom "MOTY", "Woh" och inte minst storfavoriten "Força".

Efter en Grammis-nominerng för "Årets album" inleder han nu det nya året med att släppa singeln "ALLA MINA". Låten ger genast intrycket att vi får höra en mer seriös sida av 18-åringen. Över ett kyligt trapbeat producerat av Jeff Roman hör vi Jireel rappa om farväl, vänskap och att inte ta något för givet. Kanske är detta starten på en ny era?

"Alla mina idag. Alla mina e gone. Gjorde allt i min makt för o hålla oss kvar"

Även nykomlingen K27 som förra året slog igenom med succésingeln "Robbery", levererar på sin vers som går under samma tema och bevisar att han är ett framtida namn på den svenska musikscenen. Singeln finns nu tillgänglig på Spotify och den tillhörande musikvideon regisserad av Gustav Bondesson och Kristian Riffo kan du spana in nedan.

Lyssna på  "ALLA MINA" med K27 via Spotify-länken nedan och missa inte att säkra dina biljetter till Jireels vårturné!