Jireel släpper sommarbangern ”VAD E DE HÄR?” + musikvideo

Första singeln sedan albumet ”MOTY”

Stockholmsartisten Jireel ger oss återigen musik efter hans hyllade album MOTY den här gången med singeln "VAD E DE HÄR".

”VAD E DE HÄR? är en fortsättning på mitt album MOTY. Jag kommer nämligen släppa en DELUXE-version på albumet med helt nya singlar, och VAD E DE HÄR? är den första av dom. Låten är en riktig jäkla sommardänga, och det är också anledningen till att jag släpper den i mitten av juli.” säger Jireel om låten.

Nya singeln har ett upptempo-beat producerat av Noxious och ger lyssnaren en riktig sommarkänsla. Jireel berättar om problem han upplevt i sin vardag, och drömmar och om hur han vill ge sin mamma 1 miljon så att: "hon kan sluta tänka på jobb och sånt".

"Känner mig kall här i betongen, det är för kallt / Broder vi vann, vi tog oss ut nu är vi överallt / Packa väskorna, låt oss dra utomlands / När jag dör så vill jag dö där det är varmt"

Det är också första gången vi får höra en längre vers där Jireel rappar på sitt modersmål - portugisiska. Ett inslag som uppskattas och som ger Jireel ytterligare en dimension i hans artisteri.

Lyssna på Jireel i Dopest playlist och titta på videon i spelaren ovan.