K27 släpper ny singel & vill blicka ”Framåt”

Tackar för stödet och vill blicka framåt efter sommaren

K27 har sedan debuten förra årets snabbt växt till en av Sveriges största löften och talanger. Med flera hits valde han i början av året att byta riktning med musiken och istället fokusera på positiv musik. Förutom flertalet gästinhopp med b.la Einar, Aden och Asme samt Jireel har K27 släppt singlarna, "Familjen", sommarsuccén "Kom Hit" och"Overseas". Idag är han tillbaka med "Framåt".

Trots att han valt en annan väg i musiken stod han i somras i centrum för grova anklagelser som visade sig vara felaktiga. Men även om han blev avskriven från alla misstankar om brott så gick många hårt mot rapparen och hans familj. Med den nya singeln "Framåt" meddelar han via sin Instagram att trots allting som hänt bara vill framåt.

"Jag vill bara säga med allt som har hänt i min karriär, media och all skit de har skrivit om mig. Jag älskar er djupet av mitt hjärta och kom ihåg baby vi kan bara framåååååt!!!"

När Jireel avslutade sin show på Gröna Lund med att ta upp K27 på scen fick vi höra kvällens största vrål av publiken. En tydlig indikation på att K27 är otroligt omtyckt artist av fansen och uppträdandet blev en revansch mot anklagelserna och nu sätter han punkt på det och går vidare med sin nya singel som är producerad av vännen Reyes.

Lyssna på "Framåt" nedan!