Efter YEEZY-bråket: Kai Cenat får nya kläder av Ye

Den populära streamern & Kanye West påbörjade en beef när ett par byxor inte passade – nu har de slutit fred

Tidigare under 2024 hamnade den populära streamern Kai Cenat i blåsväder med kungen av kontroverser: Kanye ”Ye” West. Efter att ha fått ett paket med YEEZY-kläder skickat till sig från den senaste VULTURES-kollektionen gjorde Cenat narr av gåvan då ett par byxor inte passade.

Han påpekade att han beställde ”small, inte extra extra large” och dansande runt i de extremt oversized byxorna. Detta triggade ett svar från Ye, som skrev till Cenat på Instagram och anklagade honom för att vara otacksam.

”Skämta inte om mina kläder.  Du säger inte något om vad adidas gör. När ’Vultures’-låten kom ut spelade du inte min vers. Du är kontrollerad. Lek inte med mig”, skrev Ye.

Efter detta fortsatte situationen att utvecklas då Ye kallade Cenat för en ”industry plant” under intervjun där han premiärspelade sin ”Like That Remix”, varav rapparens manager även kontaktade Cenat på telefon för att försöka medla i situationen under en stream.

Nu verkar det dock som att de begravt stridsyxan, då Ye skickat ett par nya byxor och andra kläder till Cenat som denna gång är i rätt storlek.

Cenat firade exalterat och hoppade runt i byxorna på sin senaste stream, då han tackade Ye för presenten. Ye själv har inte uttalat sig om situationen ännu, förmodligen då han just nu är upptagen med sitt nya porrföretag YEEZY Porn.