KAKO följer upp debuten med nya singeln ”FARA”

KAKO är här för att stanna

Nykomlingen KAKO gjorde en hård debut tidigare i år med singeln “PANAMERA”. Nu är han tillbaka med nästa release - “FARA”. På nya låten fortsätter KAKO introducera sig för lyssnarna, och bevisa att det här bara är början på något större. KAKO är här för att stanna. 

“Låten FARA var riktigt oförväntad från mitt håll. Jag hade fått beatet skickat till mig av ICY KEYS långt innan jag började få känsla för den. Vi var på en fotbollsplan med grabbarna, jag satte på lite beats på högtalaren och av en slump fick jag en skön vibe på beatet,” berättar KAKO om hur låten kom till. 

Den nya singeln “FARA” är producerad av ICY KEYS och ger ut av kollektivet VIZION. Vi hör KAKO rappa över ett beat med franska influencer. I början på låten hör vi raden: “Sa till arrangören vi är 15 pers, bror jag kommer med mitt lag, kan inte lämna någon kvar”. En bar som syftar på en “alla ska äta”-mentalitet och att se till att hela laget lyckas tillsammans. 

“Just den här delen betyder mycket för mig då de som varit med och pushat mig till detta betyder mest för mig,” säker KAKO. 

Lyssna på “FARA” med KAKO i DOPEST Playlist nedan.