Ye anmäld igen – för att ha försvarat Bianca Censori

Kanye West har hamnat i flera bråk med allmänheten under det senaste året – nu söker polisen Ye efter misshandelsmisstankar

För andra gången detta år är Kanye ”Ye” West i blåsväder för att en påstådd misshandel. Enligt TMZ ska artisten och hans fru Bianca Censori ha närmats av en okänd man under tisdagskvällen den 16:e april, som enligt vittnen ska ha ”grabbat tag i” eller ”knuffat” Censori. Ye svarade då genom att slå mannen i ansiktet, innan de lämnade platsen tillsammans med sitt entourage. Det är oklart om detta skedde i samband med duons besök på Disneyland tillsammans med Yung Lean.

Enligt TMZ ska mannen som Ye slog inte ha skadats allvarligt och inte heller behövt uppsöka någon sjukvård. Däremot har händelsen anmälts till Los Angeles-polisen (LAPD), som nu söker Ye & Censori för deras version av händelsen.

Tidigare under året anmäldes Ye för att ha misshandlat ett fan som blev för närgången utanför en studio i Los Angeles. Den händelsen fångades dock till skillnad från denna på film, vilket även hände när Ye tog en TMZ-reporters mobil vid ett annat tillfälle.