Se Kanye West attackera papparazzi – "Jobbar du för djävulen?"

Ye var i LA för att fira att en vän tilldelats en Hollywood-stjärna – tappar tålamodet efter fråga om hans fru

https://youtube.com/watch?v=QN_5cpP2G6I

Ännu en dag ännu en Kanye West-kontrovers. Ye har varit i rampljuset extra mycket till följd av den nyligen bekräftade releasen för han & Ty Dolla $igns album Vultures, vilket såklart även resulterat i en hel del virala ögonblick.

Nyligen var han i Los Angeles för att fira vännen och artistkollegan Charlie Wilson (som bl.a sjunger refängen på ”Bound 2”) då han tilldelats en stjärna på den mytomspunna Hollywood Walk of Fame. På väg till ceremonin förföljdes Ye av ett gäng reportrar från amerikanska TMZ, varav en av dessa gick rapparen på nerverna med en specifik fråga om hans fru, Bianca Censori.

”Har Bianca någon fri vilja? Vissa säger att du är kontrollerande”, frågar reportern.

Ye tar då mobilen från reporterns hand och börjar därefter skälla ut henne. Han frågar hur hon tänker med att ställa så pass ”korkade frågor” och om hon tror att hon kan bete sig hur som helst bara för att hon ”är en vit kvinna”.

”Har du fri vilja, eller jobbar du för djävulen?, frågar Ye och hänvisar till hennes arbetsgivare TMZ.

Efter närmare tre minuter av utskällning lämnar han tillbaka mobilen och lämnar platsen. Innan dess säger även Ye att han ”betalar det dubbla” av TMZ gör för att få henne att sluta sitt jobb.