Kanye West vill ha feature från Ice Spice – hennes team vägrar

Den mytomspunna låten 'New Body' har tidigare nekats av Nicki Minaj – nu hänger Ye ut ännu en rappare på Instagram

Genom åren har Kanye West nästan blivit lika känd för sina osläppta projekt som för de han faktiskt gett ut, med album som YANDHI, Good Ass Job & Turbo Grafx 16 för att nämna några. Detsamma gäller även låtar och en som följt med Ye under en längre tid nu är ”New Body”.

Låten spelades till en början in under YANDHI-perioden, men hamnade sedan på hyllan fram tills dagarna innan releasen av VULTURES 1. Då hängde Ye ut Nicki Minaj för att hennes tidigare inspelade vers inte clearades för projektet, något som visade sig vara Nickis egna val. Nu verkar det som att han försöker släppa låten igen genom VULTURES 2, men även denna gång har en kvinnlig rapstjärna ställt sig i vägen.

I ett inlägg på Instagram (vi delar en screenshot då den såklart redan tagits bort) kastar Ye det virala stjärnskottet Ice Spice under bussen, då han direkt pekar ut hennes team som skyldiga till att hennes vers inte godkänns.

YesJulz, en influencer & manager som tidigare jobbat med Kanye West, har även delat sms-konversationer hon hade med Ye i december 2023. Där berättar hon att ”New Body” skickats till både Ice Spice & Doja Cat, så det är inte omöjligt att även hennes vers har gått osläppt.

Ice själv har i skrivande stund inte kommenterat anklagelserna.