Efter sample på 'VULTURES 1' – Kanye besöker San Siro för Inter-match

Var på plats för Champions League-mötet med Atletico Madrid – syntes tillsammans med Bianca Censori, Rich the Kid & Jaden Smith

Kort efter att det efterlängtade albumet VULTURES 1 släpptes började sociala medier spekulera i de rop som hördes på låtar som ”CARNIVAL”. När alla låtskrivar-credits dök upp ett par dagar senare höjde många på ögonbrynen då det uppdagades att den italienska fotbollsklubben Inter och deras ultras-gruppering Curva Nord Milano låg bakom ramsorna, som förekom på såväl ”CARNIVAL” som albumets intro ”STARS”.

Kanye West & Ty Dolla $ign spenderade en hel del tid i Italien och Milano under albumets framtagning, vilket bland annat resulterade i ett inställt lyssnings-event under 2023. Under tisdagskvällen den 20:e februari var de tillbaka igen för att stötta sina kollaboratörer då de syntes på läktaren för Inters möte med Atletico Madrid i åttondelsfinalen av Champions League.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av DOPEST (@dopest.se)

Ye, Ty, Bianca Censori & Rich the Kid fångades på bild när de entrade arenan, innan de tog plats på VIP-platser tillsammans med andra kändisar som Jaden Smith. Bilder kom även fram på specialtryckta matchtröjor med deras namn på ryggen, som enligt uppgifter ska ha getts bort till Ye & c:o som en present.

Playboi Carti ryktades även vara på plats då hans namn var tryckt på en av dessa tröjor, men i skrivande stund har inga bilder dykt upp som bekräftar detta. Matchen slutade 1-0 till hemmalaget Inter efter ett mål av veteranen Marko Arnautovic i den 79:e minuten.