Kanye West & Ty Dolla $ign släpper ”Vultures” – utan Lil Durk

Första officiella släppet från ¥$ finns nu ute, men saknar vers från Durk som presenterades för bara dagar sedan

I helgen premiärspelades en nyt låt från det mytomspunna samarbetet mellan Kanye West & Ty Dolla $ign på en radiostation i Chicago. Singeln, gästad av Bump J & Lil Durk, kallades ”Vultures” och en officiell release utlovades inom kort, vilket närmare bestämt blev inatt natten till onsdagen den 22:e november.

Uppladdat under deras gemensamma artistnamn ¥$ som även sägs vara namnet på deras kommande album, saknar det officiella släppet en stor del av det som premiärspelades på radio: Hela Lil Durks vers. Vad som fick artisterna att plocka bort Durks del på mindre än en vecka är oklart, då ingen inklusive Almost Healaed-rapparen har kommenterat det hela hittills. Gästversen från Bump J, en underground-legend i Chicago, är dock fortfarande intakt.

Istället för Durk är dock ett outro tillagt som samplar LA-rapparen 2 Elevens feature på ”Pimpin & Robbin” av sydstatslegendarerna Three 6 Mafia. Samplen är upp-choppad likt mycket av musiken från 90-talets Houston, med rader som kanske är en nickning till Ty Dolla $ign själv.

”Give me somethin’, b*tch, I’m talkin’ ’bout dollar signs
Look it here, ho, I don’t wanna f*ck
Here’s a buck, but a buck, buck, buck
I’m shootin’, game to light that”

Lyssna på ”Vultures” på Spotify!