Karim aktuell med nya singeln ”Modiga”

”Ibland känner man att man tar sina nära och kära för givet” säger han om låten.

Sollentuna-rapparen Karim Alger släppte i april sin första singel för året när han släppte "Om Du Real", idag följer han upp med årets andra släpp i singeln "Modiga". Precis som den tidigare singeln så teamar han upp med producenten och vännen Mazouz. I den senaste singel hör vi en ärlig och rå Karim som rappar om svek, ambitioner och relationer. 
"Jag skrev ‘Modiga’ nästan som en dagbok. Låten handlar om att ständigt vara på sin grind och att fokusera så mycket på sin grej att man glömmer bort sin familj. Ibland känner man att man tar sina nära och kära för givet” säger Karim.
Karim debuterade med solokarriären 2015, två år senare följde han upp med sin debut-EP Abdelaziz Bouteflika. Förra året släppte Karim tre singlar samt en fjärde ihop med vännen Mwuana. Karim beskriver sitt sound som euro-trap och inspireras av både amerikansk och europeisk hiphop, samt av nordafrikanska influenser. '
“Jag har många vänner som behöver motiveras i livet, även jag. Det är lätt att hamna snett. Nu snackar jag om min struggle - och mina vänners struggle. Jag vill motivera med min musik. Jag försöker alltid hitta ett ljus i allt och vill sprida det ljuset med andra”
Lyssna på "Modiga" nedan!