Ken Ring släpper sitt fjortonde album "En kärlek"

Missa inte Ken Rings 14:e album "En Kärlek" som är en reagge skiva.

Ken Ring släppte idag sitt fjortonde album ”En Kärlek”. Han har tidigare släppt singlarna En kärlek, ”Caroline”, Vi Rider,  ”Tillbaka i Tiden” och Sarah. Albumet är ett reaggealbum på 14 spår med gästinhopp från b.la. Lani Mo, Linnea Samia Khalil, Alibrorsh och jamaicanska reaggeartisten Christopher Martin, känd från hiten ”Paper Loving”.

Som tidigare känt spelades albumet in i Bob Marleys legendariska Tuff Gong studio i Kingston, Jamaica tillsammans med Linnea Samia Khalil. Ett besök som även fick Ken att öppna sitt egna café på Söder ”Marley Café”. Ken säger att han inte vill sprida mer negativitet och att albumet handlar mer om att sprida kärlek. För Ken är musiken melodin i livet och är det budskapet han försökt förmedla med denna skiva. Albumet innehåller en del personliga låtar, i ”Jag förlorade mitt barn” med Lani Mo berättar han om abort och hur det känns att få ett sånt beslut och att inte få vara en del av ett sådant beslut. Låten går även ut till kvinnor som går igenom aborter på grund av olika anledningar. ”Jag skriver till en ängel” är tillägnad alla som gått bort och är skriven med en av Ken Rings vänner i tankarna och låten. ”Caroline” är en hyllning till Ken Rings syster och alla människor med ett handikapp och deras närstående. Albumet är producerat av Partillo och Lance-A-Lot för Hot This Year Band.

Det går aldrig att räkna ut Ken Ring och detta album är ett bevis på det. Det blir inte mer äkta än så här, lyssna på Ken Rings ”En Kärlek” nedan.

Cover/Foto: @ArtByEsse

https://www.instagram.com/p/BYNYKc2FLdX/?taken-by=kenringreal