Kendrick Lamars pgLang gör slumpvald collab med Converse

Alla beställningar är olika

Sedan Kendrick Lamar lämnade Top Dawg Entertainment för att grunda det kreativa kollektivet pgLang har vi inte fått särskilt mycket i musikväg, även om hans senaste album Mr.Morale & The Big Steppers från 2022 var det första via det nya märket och hans sista på Top Dawg. Vi har sett desto mer kreativitet på andra håll, då de samarbetat med stora spelare inom modebranschen som Calvin Klein och Converse.

Första kollektionen med sneakerveteranen tog plats under våren 2022 och när de nu återvänder till arbetet tillsammans är det återigen med fokus på den klassiska high-top Chuck 70-modellen, där pgLang har skapat två subtilt missmatchade färgvarianter av den ikoniska sneakern.

Varje sko kommer med en klassisk ovandel i svart/vit canvas och en sula gummi som även har en mellansula med färgade ränder. Det är här det slumpmässiga kommer in, då du antingen får Irish Cream-färg på vänster sko och rött på höger, eller Irish Cream-färg på höger sko och marinblå på vänster. Vilken kombination du får i lådan när du beställer ett par är helt upp till slumpen.

pgLang x Converse Chuck 70 släpps under nästa vecka på torsdagen den 2:e november, till en början endast via pg-lang.com. Pris har inte bekräftats ännu, men den förra varianten från 2022 gick för runt 1 000kr, så vi kan förvänta oss något i samma prisklass. Spana in några bilder i galleriet ovan!