Foto: Ardalan Esmaili

L1NA följer upp debuten med nya singeln ”TRIX”

Det första vi hör från L1NA efter debutsingeln ”Bekväm”

För två månader sedan släppte det unga stjärnskottet L1NA sin debutlåt "BEKVÄM". Detta gjorde hon tillsammans med skivbolaget La Vie Music, där hon även är en av de två första signade artisterna (läs mer om det i vår intervju här!). Redan i första singeln visade L1NA att hon är här för att stanna och nu är hon tillbaka med uppföljaren, nämligen nya singeln "TRIX".

L1NA förklarar låten som vardagsrealism och något som lyssnaren ska kunna relatera till i sitt egna liv, särskilt som en ung tjej från förorten. Tillsammans med självsäkra melodier från L1NA bjuds det även på en uppbeat produktion av La Vie-kollegan Mack Beats.

”TRIX för mig är något som man ska kunna vibea till men också känna igen sig i eftersom jag vet att många kan relatera till mina texter. Jag och mina vänner lever som många andra gör idag ute i förorten och jag vill ge folk en inblick i den vardagen från en ung tjejs perspektiv”. förklarar L1NA

Lyssna på nya singeln "TRIX" via Spotifylänken nedan och se vad du tycker!