Labyrint fortsätter #RödNovember med ”Vem Som Dig!?”

Handlar om den där galna kompisen alla har

Sveriges mest ikoniska trio Labyrint är tillbaka med en ny singel. Den senaste singeln "Vem Som Dig!?" kommer efter succésingeln "Så Ajaib" som släpptes innan sommaren. I singeln som är producerad av Masse Salazar hör vi trion göra det de är bäst på, leverera bars och rim på ett lekfullt sätt. Aki avslöjade inför släppet att texten och temat på låten handlar om den där kompisen alla har som är knäpp och galen:

"Temat på låten är den där kompisen vi alla har som e helt delli och ibland man undrar varför man ens e vänner, vi bara är det för vem e som dig bror du e ändå helt original."

Singeln som är Labyrints andra i år följer Redlines årliga #RödNovember som startades med Gee Dixons "CULO". Även Aki släppte nyligen "Säg nånting", senare denna månad kommer både Jacco och Aki att gästa på den kommande remixen av The Latin Kings klassiska "Cashen dom tas". Bland gästerna ser vi förutom Jacco & AKI även Moms, Z.E, Erik Lundin och Dani M.

Lyssna på "Vem Som Dig!?" nedan, en video har teasats i samband med releasen och förväntas släppas nästa vecka. Omslaget till singeln är skapad av José David Hildebrand.