Lamix droppar singeln "GITT"

Hoppas ni alla är med mig på denna låt & gillar adrenalinet lika mycket som jag själv!"

Lamix har haft ett aktivt 2022 med flertalet släpp, såsom ”Co co co co”, ”Bästa vi gjort”, och ”Området”, men även det fullständiga projektet Bakom Kulisserna med fem spår. Idag är han redo för ett nytt släpp och droppar singeln ”GITT”.

Nya låten ”GITT” har redan teasats på förhand på sociala medier, där vi även ser Lamix i en miljö vilket ser ut som att en musikvideo filmats till. Singeln är producerad av John Alexis och släpps independent. Lamix berättar på sin Instagram:

”Hoppas ni alla är med mig på denna låt och gillar adrenalinet lika mycket som jag själv! Vill även ge ett stort tack och kärlek till alla som medverkat och hjälp till i min independent karriär för att få fram det bästa resultatet. Tvekare kommer få se att vi kan.”

Och precis som han själv beskriver bjuder nya singeln på mycket energi och adrenalin, över ett tropiskt och dansant beat. Vi hör Lamix rappa snabbare än vanligt, och fokuset ligger starkt på verserna. Istället för en melodisk refräng, som ofta kan väntas från artisten, hör vi stället en höjning i låten där Lamix ropar ut raderna.

Lyssna på nya singeln ”GITT” av Lamix i DOPEST spellista nedan.