Lamix är tillbaka med singeln "Legat Lågt"

Bevisar att han fortfarande är hungrig.

Lamix har på lite mer än ett år blivit en av landets största artister. Bara ett år efter sin succésingel ”Hey Baby” som sålt 2x platina och streamats mer än 23 miljoner gånger så har han vunnit P3 Guld och blivit Grammisnominerad.

I början av året släppte han singeln ”Ankare” som följdes upp av sin debut-EP Ingen som hörI somras släppte han singeln ”Seynabo Jallow” i samband med sin sommarturné. Sedan dess har Lamix legat lågt och jobbat i det tysta ihop med NBL, fram tills nu. Idag är han tillbaka med sin nya singel som passande nog heter ”Legat lågt”. Singeln är producerad av NBL-producenten Pablo Paz.

”Jag vill aldrig tappa hunger så jag behandlar varje projekt som den första. Därför anser jag att jag har legat lågt trots de helt sjukt hektiska debutåret jag har haft.”

Låten släpps via NBL Sound/Sony Music Sweden med en tillhörande musikvideo filmad i Japan. Lamix är just nu på en höstturné och i samband med releasen så avslöjade han att han håller en gratis konsert på Fryshuset. Spelningen är öppen för alla men främst de yngre. På kvällen gästar han Dani Ms årliga spelning ”Dani M With Friends” på Annexet med 7 andra stora artister bl a. Imenella, Z.E, Kaliffa, Linda Pira mfl. 

Lyssna på låten nedan!