Lamix bevisar vad han går för med debut-EP:n "Ingen som hör"

Lamix och NBLSound gör ingen besviken med debut-EP:n "Ingen som hör"

Vid det här laget vet ni nog vem Lamix är. Bara senaste två månaderna har han släppt två singlar, Ankare och ”Ingen som hör, lyckats vinna utmärkelsen som ”Framtiden artist” på P3-Guld, nominerad till ”Årets Låt” på Grammisgalan, blivit utvald som coach till Nästa Nivå 2018 och nu släppt sin debut EP ”Ingen som hör”. Ja, de senaste två månaderna.

Lamix har på ett år gått från okänd till Sveriges hetaste artist, och är ett levande bevis på att hårt jobb slår talang. När Dopest intervjuade Lamix första gången för 8 månader sedan efter debuten ”Hey Baby” så gratulerade vi honom för att den efter kort tid hade 200.000 streams. Vid det laget svarade Lamix ödmjukt:

”Det känns sjukt. Det känns fett bra att videon fått så bra respons på så kort tid. Jag hade höga förväntningar men inte så här höga”. Lamix, efter ”Hey Baby”-debuten.

Tittar vi på Lamix Spotify-sida i skrivande stund 20 018 771 plays på sina 5 singlar. Siffror som efter dagens EP ”Ingen som hör” släpp kommer stiga fort. En EP med totalt 7 spår utöver de tidigare hit-låtarna så bjuder NBL och Lamix på de tre nya låtarna ”Okay””Löv och ”OMG”. Precis som utlovat så får vi höra en ännu mer personlig sida av Lamix, något som skulle vara svårt att toppa efter ”Ingen som hör” men Lamix och Nerubel lyckas. I ”Okay” får vi höra Lamix livshistoria och tuffa uppväxt, i ”Löv” sjunger han om hur kärlek försvunnit och hur vänner dör för ingenting. Avslutningsvis i ”OMG” sjunger han om hur det hårda arbetet tagit honom dit han är idag.

Missa inte Lamix debut EP ”Ingen som hör”, för denna EP bevisar Lamix att han kan balansera klubb-hits med personliga låtar, för tillskillnad från förr, så är det många som hör nu!