Lani Mo avslutar karriären med debutalbumet ”Låt oss leva”?

Avslutar sin karriär med debutalbumet ”Låt oss leva”?

Göteborgsartisten Lani Mo debuterade redan 2011 då han gästade Kartellen. Trots att det gått hela sju år sedan dess, släpps i dag debutalbumet Låt oss leva, i samma veva som artisten meddelat att han kommer lägga av med musiken.

Debuten & slutet?

I december förra året meddelade Lani Mo att han skulle lägga av med musiken efter sitt kommande albumsläpp. Trots nyhten, som chockade många, har Lani varit högaktuell med ett flertal släpp. Bland musikreleaserna finns hitsinglar som "Ryser", "PARA", "PARA - Remix" och "Katterna". Senast förra veckan släppte han"Tvär tamam". Dagens debutalbum består av 11 spår producerade av Matte Caliste, och släpps via Stadsbild.

Bland gästerna ser vi hans tidigare samarbetspartner LOVA samt Allyawan, Chris Södrasidan och Thrife. Albumet i sig är mycket varierat. Det finns allt från de något lugnare låtarna "Mamma säg till mig" och "Kvar här än", till dansvänliga låtar som "Winda den slow" och "Katterna". Lani Mos album genomsyras av artistens reagge-inspirerade sound, vilket också är hans signum.

Om inte lyssnarsiffror talar för sig själva, gör musiken det. Att detta skulle vara slutet för Lani Mo känns ytterst osannolikt eftersom han med hits efter hits är mer aktuell nu än någonsin. Men visst är det väl känt att man ska sluta på topp ... Om inte kollegan och vännen Matte Caliste övertalar honom att fortsätta med musiken, lär fansen göra det. Efter debutalbumet är det tydligt att Lani Mo har mer att ge.

Lyssna på albumet nedan och håll utkik efter fler nyheter på Dopest.se och vår Instagram!

https://www.instagram.com/p/BkAbJfzApQT/?taken-by=lanimoofficiell