lennixx är tillbaka med nya singeln "Shiver"

Stockholmsduon lennixx fortsätter att charma

För ungefär två månader sedan skrev vi om duon lennixx, bestående utav Hanna Larsson och Andrea Kallström, då de släppte sin trallvänliga pop-soul-singel ”Bad Bird”. Singeln var det första vi fick höra från lennixx sedan debut-EP:n hapap, och den har sedan dess bland annat blivit uppmärksammad i amerikanska Complex. Nu återvänder de och levererar den här gången en jazzig tagning med nya singeln ”Shiver”.

I ”Shiver” fortsätter de två unga tjejerna imponera med deras charmiga melodier och stämsång. I en tillbakadragen produktion lyfts rösterna och förmedlar en genuin stämning och känsla. Efter varje släpp får vi en starkare bild utav soundet lennixx visar att de behärskar, och det är minst sagt en spännande resa att följa.

”Vi sjunger om vår egna lycka och att andra runt omkring kommer ha sina åsikter och saker att tycka och tänka om det, att det kan vara rätt obehagligt med andras fördomar. Vi pratar till två olika delar i en situation, när man inte vet vad som är rätt och fel. Moral eller hjärta. Svingas mellan vad man vill göra och vad som är.” – lennixx

Lyssna på lennixx nya singel ”Shiver” nedan!