Dopest är först ut med att meddela att den svenska stjärnan Leslie Tay, besköts efter en studiosession i Los Angeles under natten till torsdagen den 31 maj.

Leslie Tay befinner sig just nu i Kalifornien tillsammans med sitt entourage för att spela in ny musik, efter att nyligen ha släppt sitt debutalbum Vilja & Tålamod. Det var i samband med en avslutad studiosession i 17 Hertz Studio, Los Angeles, som Leslie Tay och hans vänner blev beskjutna. Händelsen inträffade när de satte sig i bilen på väg till hotellet. En person i en förbipasserande bil ska då ha kört jämsides och avlossat ett flertal skott mot bilen som Leslie Tay satt i,  innan den lämnade platsen. Mirakulöst blev ingen träffad av skotten.

Enligt källor till Dopest skedde detta i samband med att Leslie lämnat studion samtidigt som den kontroversiella rapparen Tekashi 6ix9ine, efter att de båda suttit i studiokomplexet. Om detta har något samband är ännu oklart, men enligt uppgifter var 6ix9ine inblandad i ett bråk på en klubb tidigare i veckan. Nyhetssajter i USA har även rapporterat om incidenten och att detta skulle vara en konfrontation mellan Tekashi69 och Fetty Wap. Denna nyhet har sedan dementerats av båda rapparna. Istället var det den svenska artisten som blev attackerad.

Leslie Tays management har inte gått ut med fler detaljer kring händelsen än, men meddelat att man efter omständigheterna mår bra.

Håll utkik efter mer info på Dopest.se och på vår Instagram!

Update: Nu med en video.

https://www.instagram.com/p/BjnXxXIl1dY/?hl=sv&taken-by=lesliextay

STORYN UPPDATERAS

@lesliextay på Instagram efter incidenten.