Lewis Hamilton vinner Monaco Grand Prix med vännerna OBJ, Chris Tucker och Winnie Hallow

Vinner sitt 77e lopp och kanske mest minnesvärda under Monaco Grand Prix

 

Lewis Hamilton vinner prestigefyllda Monaco Grand Prix 2019, enbart någon sekund innan lagkamraten Valtteri Bottas och 2:an Sebastian Vettel efter att Red Bulls Max Verstappen fått 5 sekunders avdrag för fult körande i depån. Det var ett känslomässigt race för inte bara vinnaren och Tommy Hilfiger ambassadören Lewis Hamilton, utan även de andra F1 förarna, då det var första racet efter bortgången av F1 legenden Niki Lauda. Flera förare hyllade honom genom att bära röd NIKI keps vid en tyst minut innan start. Hamilton tillägnade även vinsten till hans vän och mentor Niki och blev nästintill rörd vid målgången:

”Det var ett hårt lopp och jag trodde inte jag skulle kunna gå i mål som etta men jag tänkte på Niki och ville göra honom stolt så jag fortsatte att fokusera och kämpa mig in i mål”.

 

Lewis Hamilton i Mercedes AMG-Petronas Foto: Dopest

För att supporta Hamilton under racet och därefter fira vinsten var vännerna NFL spelaren Odell Beckham Jr. som bar de efterfrågade Air Jordan 1 High OG ”Cactus Jacks”. OS-medaljören Miles Chamley-Watson klädd i limited edition Nike jacka och TommyXLewis tröja, Leon Starino, komikern och skådespelaren Chris Tucker, modellen Winnie Harlow och PSG spelaren Eric Maxim Choupo-Moting. Andra profiler på plats för att se mästerskapet var bland annat Christiano Ronaldo, Kylian Mbappé, Marco Verratti, Kris Jenner och Bella Hadid.

Detta är Hamiltons 77:e vinst i Grand Prix och gör honom nästintill historisk och ger honom ledning inför den fortsatta säsongen för att kunna vinna hela mästerskapet.


I andra nyheter, läs vilka som gästar David Lettermans nya säsong av Netflix serien ”My Next Guest Needs No Introduction” och Dopests exklusiva intervju med Tommy Hilfiger som pratar om just Lewis Hamilton – men även vägen till framgång och hur han lärde sig mer av att gå i konkurs än en masterexamen.