Linae släpper singeln ”Right There”

Producerad av Luki

Linae uppmärksammades när hon i debuten släppte en tolkning av Maxwell-låten ”Ascension (Don’t Ever Wonder)”. Låten har streamats närmare än sex miljoner gånger och blev startskottet för det svenska r&b-löftet. Hennes solodebut kom dock förra året med "Sweet Sweat" och följdes upp i år med singeln "Stuck in the rain", idag är hon tillbaka med "Right There".

I ”Right There” sjunger Linae om åtrå, behovet att ge sig hän och vad för effekt det kan ha på människor.

”Texten handlar om passionerad kärlek till en annan person. Att kunna vara in the moment och pleasa varandra. Den sexuella upplevelse som två personer kan ha tillsammans. Att bli hög på någon annans beröring”, säger Linae.

Linae har även på föregående tre släpp uppehållit sig i gränslandet mellan R&B och pop och precis som tidigare samarbetar hon på ”Right There” med producenten Luki (Kim Cesarion, Hips, TIAAN). Med en bakgrund inom dans är det självklart för Linae att vikten av rörelse är central i allt hon gör vilket framgår av det mjuka, det följsamma och det nödvändiga. Förra singeln ”Stuck In The Rain”, baserad på Spandau Ballet-hiten blev en framgång och Linae fick uppträda på TV4:s Sommarkrysset.

Lyssna på ”Right There” nedan och spana in videon ovan!