Linda Pira & Dani M släpper musikvideo till ”Plastico”

Regisserad av duon ”Day & Night”

Förra veckan återförenades Linda Pira och Dani M återigen när man släppte singeln "Plastico". I den ärliga och raka singeln sjöng och rappade man om de motgångar som Linda och Dani M fått ta sig igenom på sin resa mot där de är idag. Ämnen som fattigdom, utanförskap och fejk människor i sin omgivning, något som benämndes: “plastico” en referens för plast (fake). Idag släpptes den välproducerade videon.

Musikvideon är regisserad av duon Hamza Sultan och Jonathan Wendt som går under namnet "Day & Night". De både regissörerna kompletterar varandra med att ha en producent med en färgglad sida (day) och en mörkare melankolisk sida (night), en produktion som ligger under bolaget Romantic Synergy (RO-SY). Förutom musikvideon står RO-SY för produktionen av låten då producenten Acewhereyouat är en del av Romantic Synergy.

I videon ser vi hur man skiftar miljöer från Stureplan till Hässelby, där Stureplan vänts upp för att stärka den "snedvridna världen" vi lever i och som nämns i låten. Vi ser Linda Pira med en tiger som blir en symbol för hennes inre styrka.

Spana in videon ovan!