Linda Pira sprider positiv energi på "ZEN"

Om att alltid vara i sitt fullaste zen

Förra veckan hördes den ikoniska artisten och rapparen Linda Pira gästa Moncho på låten ”Såna ögon”. Idag släpper hon den medryckande solosingeln ”ZEN”. Spåret, som är producerat av Arash Farhadi, har hintats på sociala medier under veckan. Trots att den har ett lekfullt sound, har singeln ett djupare budskap. Syftet är att sprida positiv energi, och helt enkelt vara i sitt fullaste zen.

”Den handlar om att alltid vara i sitt fullaste zen. Att alltid sträva efter att må bra. Att känna balans i kroppen. Att aldrig skämmas över att skämma bort dig själv och belöna dig själv när du har gjort någonting. Älska dig själv som om du vore din egna bästa vän. Låt aldrig negativ aura toucha dig. Låt aldrig kritiker säga till dig vad du ska göra, hur du ska göra saker, utan lita på dig själv och vad du gör. Det för mig är att vara i sitt fullaste zen” säger Pira om låten.

”Zen” följer upp singeln ”NR1”, samarbetet med Houman Sebghati och Finess på ”Allt för konsten” samt ”Bonita” med Stress. Under 2019 släppte hon sitt hyllade debutalbum Legendarisk och vi hoppas att även 2020 kommer erbjuda mycket ny musik från rapparen.

Lyssna på ”ZEN” nedan!