Här är låtarna Lionel Messi lyssnar på innan match

Apple Music-spellistan "Messi: The Warm-Up" är kurerad av världsstjärnan själv – innehåller bl.a Bad Bunny, Drake & Rihanna

En ny Apple Music-spellista är ny ute, och det är ingen mindre än Lionel Messi som ligger bakom den. Den argentinske bolltrollaren är ansedd som en av de största spelarna någonsin och nu får vi en inblick vad som får honom i rätt stämning inför matcherna med spellistan ”Messi: The Warm-Up”, kurerad av Messi själv.

”Så länge jag kan minnas har musik spelat en viktig roll i mitt liv, särskilt på matchdagar. Musik lugnar mitt sinne och hjälper mig att vara lugn och avslappnad”, säger Messi om spellistan.

Det råder ingen tvekan om att det Lionel Messi kan göra med en boll vid fötterna, just nu hos amerikanska Inter Miami, är överjordiskt. Men en sak som gör honom precis som resten av oss är hans kärlek till musik.

”Messi: The Warm-Up” är en exklusiv spellista som Messi använder när han behöver fokus eller inspiration under minuterna före en match, och som berättar hans historia genom de låtar som har berört honom på vägen till toppen. Från latinamerikansk pop till cumbia från hans hemland Argentina. Från klassiska UK-band som U2 & Gorillaz hela vägen till internationella stjärnor som Drake & Rihanna, här hittar du allt som roterar i Messis lurar.

Lyssna på ”Messi: The Warm Up” på Apple Music!