Louis Vuitton visar upp SS25-kollektion – se bilderna här

"The World Is Yours" i Pharrells senaste kollektion med LV – Kändisar som A$AP Ferg, Stormzy & Pusha T var på plats

Tony Montana, huvudkaraktären i filmklassikern Scarface, har en stor staty i sin lyxvilla med texten ”The World Is Yours”. Frasen har därefter blivit ikonisk och använts i allt från Nas-låtar till reklamfilmer, och nu även i Pharrell Williams senaste kollektion för Louis Vuitton.

”Le Monde est à vous” heter SS25-kollektionen från LV som likt titeln anspelar på är en hyllning till Louis Vuittons globala räckvidd och influenser. Runway-showen hölls på La Maison de l’UNESCO och plattformen Air Afrique (inte flygbolaget) samarbetade med Pharrell för att ta fram stora delar av kollektionen. Grafik och mönster på flera plagg har skapats med och inspireras av den afrikansk-franska kulturplattformen, som arbetar för att sprida afro-diasporisk konst, konversationer och kunskap.

Kollektionen fortsätter på den känsla av skräddarsydd lyx som Pharrell debuterade med under 2023, då han presenterade sin första kollektion i Paris. Läderjackor och kostymer tar stor del av utrymmet, med intressant grafik som blandar det ikoniska LV-monogrammet med de globala influenserna. En standout är en jacka med en karta av Afrika tryckt på framsidan.

Du kan se delar av kollektionen i galleriet ovan, föredrar du att se outfitsen i rörlig form kan du även se hela runwayen på Youtube! Mer information om kollektionens framtida release kommer att dyka upp under året, så håll utkik på dopest.se för uppdateringar.