Louis Vuitton & Timberland sätter datum på efterlängtad collab

Samarbetet avslöjades redan i januari 2024 och består av en rad boots – då kan du köpa LV x Timbs på den officiella hemsidan

När Pharrell Williams premiärvisade sitt Louis Vuittons senaste collab med Timberland under Paris Fashion Week i januari 2024 har längtan varit stor efter deras första samarbete.

LV har under våren släppt två modeller av boots (se en i galleriet ovan) som defintivt liknar Timberlands ikoniska design, men dessa har inte det amerikanska märkets logga någonstans och verkar inte vara en del av collaben. Läckare som Sole Retriever har däremot bilder på hela collaben och har förutspått ett releasedatum i augusti 2024.

Highsnobiety har dock nu bekräftat genom en källa på Louis Vuitton att collaben släpps redan den 4:e juli 2024, passande för Timberland då det är den amerikanska nationaldagen. Det är oklart hur stor del av kollektionen som kommer att släppas och till vilka priser, men en nytappning av den ”LV Ranger Boot” som redan finns utan Timberlands samarbete förväntas vara en höjdpunkt.

Håll utkik på dopest.se för fler uppdateringar framöver!