Foto: Pressbild

M Huncho till Sverige i vår

Kommer tillbaka till Fryshuset för andra gången

Brittiske rapparen M Huncho är aktuell med albumet my neighbours don't know som presenterades med första singeln som självständig artist, "Crazy Titch", tidigare under våren. Hans egensinniga version av UK-rap har kallats för "trapwave", då den blandar allt från D-Block Europes klubb-croonande till den mörkaste drillen i ett helt unikt ljudlandskap, som får en ökad mystik av det faktum att Huncho bär mask och sällan pratar om sitt privatliv utanför musiken.

Hans första spelningar i Sverige skulle ha skett under 2020, men han var en av många artister som påverkades av Covid 19-pandemin och tvingades ställa in och flytta fram sina Sverigebesök gång på gång. Under 2022 gjorde han dock äntligen entré på den svenska scenen två gånger om, med spelningar på Fryshuset i Stockholm samt på Way Out West i Göteborg.

Nu står det klart att han återvänder till Sverige igen, då han på fredagen den 19:e april 2024 kommer tillbaka till Stockholm för ännu en spelning på Fryshuset. Biljettsläpp sker redan nu på fredag den 27:e oktober klockan 10.00 via Luger.