Mack Beats ute med nya singeln ”Vi kan också”

Låten gästas av Sara Kania och Blizzy.

Nästan ett år efter att ha släppt låten ”Som om världen var vår”, är producenten, låtskrivaren och artisten Mack Beats tillbaka med ett nytt singelsläpp.

Mack Beats som länge samarbetat med artister som Grillat och Grändy (senast med låten Sallad)och Ison & Fille, släpper i dag den nya singlen "Vi kan också" under sitt eget namn. Låten är den första från det kommande projektet "För Oss" som släpps senare i höst. Singeln gästas av nykomlingen Sara Kania, samt albumaktuella Blizzy. Mack Beats har tidigare jobbat ihop med Blizzy då han producerade "No Wahala" och "Härifrån" på Blizzys senaste album SELFMADE.

Producenten har under årets gång jobbat i det tysta på sitt kommande projekt, vad som tros vara en uppföljare på albumet Centrum vilket släpptes år 2013. Centrum blev ett av årets mest hyllade album. Dagens släpp "Vi kan också", är en hyllning till alla som kämpar i ett utanförskap med viljan att ta sig upp. Citatet är taget från fotbollsproffset Robin Quaison, som efter värvningen från AIK till italienska klubben Palermo sade:

 

"Jag vill tacka förorten; dröm stort, vi kan också"

 

Den tillhörande musikvideon sin är regisserad av Blakklight Pictures illustrerar människors kamp och strävan efter förbättring. Lyssna på låten nedan!